Ayurveda hoitoa Vaasassa

Ayurveda hoitona

Ayurveda näkee ihmisen kokonaisuutena, kehollisena olentona sekä tunne- että henkisenä olentona.  Ayurvedaan kuuluu kaikki elämän osa-alueet kuten esim.  ravinto, liikunta, elämäntavat, yoga, meditaatio, hieronta hoitomuotona sekä muut hoidot.  

Hoidoissa käytetään yrttiöljyjä, yrttejä sekä mineraaleja, joita keho voi hyödyntää ilman haitallisia sivuvaikutuksia.Ayurveda virittää kehoa ja mieltä, hoidot vaikuttavat lihaksiin, hermostoon, elimiin, ja hengitykseen ja puhdistaa verta.

Hoidot lisäävät kehon parantavia voimia, herättävät kehon omia voimavaroja puolustusjärjestelmämme kohentamiseksi joiden vaikutukset yltävät sekä kehon, mielen että sielullis-henkiselle tasolle.  Ayurveda hoidot sopivat hyvin stressin aiheuttamiin eri kehon tiloihin, lihas- ja  nivelkipuihin, päänsärkyihin ja muihin kiputiloihin. Eri tyyppisiä hoitoja löytyy myös eri sairauksille kuten fibromyalgiaan ja reumaan ym. Hoidot vaikuttavat voimakkaasti myös mielen laatuun ja burn outin tilaan saa helpotusta kokonaisvaltaisilla hoidoilla.

Yoga, meditaatio ja hoidot

Ayurveda ja yoga ovat nivoutuneet toisiinsa.  Yoga on osana ayurveda hoitoa mielen ja kehon tasapainottajana.  Myös meditaatio osana hoitoa viritttää mielen henkistä puhdistusprosessia.

AyurVeda Wellness

Susanne Hagström-Korhonen

Suopursuntie 14

Gerby, 65280 Vaasa

Puh. 0400 470 962

welcome@ayurvedawellness.eu